Aparitii in media despre USH Constanta - Facultatea de Drept

Telegraf Constanta, 13.06. 2014
»» Conferinta lansare proiect

citeste  »

Opinia Nationala 670 /16.06.2014
»» Comunicat lansare proiect

citeste  »

TVH Bucuresti / 13.06.2014
»» Construieşte-ţi practic profesia juridică în facultate...

O carieră în domeniul juridic este ţinta multor tineri. Din păcate, nu puţine sunt situaţiile în care ei se pregătesc pentru profesii care pur şi simplu nu li se potrivesc şi astfel pierd nu doar timp ci şi bani...
Încă de pe băncile facultăţii, studenţii îşi pot contura viitorul indiferent de domeniu, dacă au parte de sprijin. Pe aceasta premiză se axează noul proiect POSRDU derulat de Facultatea de Drept şi Administraţie Publică a Universităţii "Spiru Haret" din Constanţa....citeste  »

TVH Bucuresti / 3.11.2014
»» Universitatea Spiru Haret Constanta investeşte în Educaţie...

"Este tot mai greu în ziua de astăzi să găseşti un angajator care să nu te bănuiască de lipsă de experienţă" - Asta spun, de la an la an, tot mai mulţi absolvenţi de studii superioare în Drept, după ce trec pragul câtorva interviuri pentru obţinerea unui job....
Pentru a reduce decalajele între teorie şi practică, Universitatea "Spiru Haret" a ales să investească în educaţia viitorilor săi absolvenţi printr-un proiect inedit.....citeste  »

Opinia Nationala 685 /10.11.2014
»» Proces simulat 1

citeste  »

TVH Bucuresti / 2.12.2014
»» Procesul simulat pregăteşte viitori jurişti...

Tot mai mulţi tineri români sunt interesaţi de meseriile de jurişti, avocaţi şi, de ce nu, procuror sau judecător...
Motivul este lesne de înţeles: acestea sunt slujbe bine plătite! Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Constanţa a Universităţii Spiru Haret a organizat în acest week-end un proces simulat pentru viitori jurişti....citeste  »

Opinia Nationala 689 / 8.12.2014
»» Proces simulat 2

citeste  »

Telegraf online 22.12.2014
»» Exercițiu de moralitate și creativitate Proces simulat

Vulpea care l-a păcălit pe urs, judecată de elevii de clasa.....Elevii clasei a IV-a C de la Școala Gimnazială nr. 43. ”Ferdinand”, coordonați de învățătoarele Tudoranca Bîrligă și Fănica Panait, au ținut ca...citeste  »


TVH Bucuresti / 22.12.2014
»» POSDRU Constanţa – USH investeşte în educaţie...

Să găseşti un loc de muncă decent în zilele noastre este o misiune deloc uşoară pentru mulţi tineri....
Asta spun, de la an la an, tot mai mulţi absolvenţi de studii superioare în Drept, după ce parcurg mai multe interviuri pentru obţinerea unui job...citeste  »

Reporter NTV 13.01.2015
»» Simulare divorț cu scântei, declarații controversate...

Exact ca într-un proces adevărat de divorț, scandalul a fost în toi și în simularea studenților de la drept...
Cel mai savuros personaj a fost soacra pârâtului. Pe scurt povestea este următoarea: soția infidelă vrea să divorțeze de soțul pe care îl bănuia că are relații amoroase cu studentele sale. În fața judecătoarei, ambii își susțin cauza...citeste  »

Reporter NTV 14.01.2015
»» Simulare divorț cu scântei, declarații controversate...


Studenții de la facultatea de Drept
și Administrație Publică din Constanța, protagoniștii unui proces simula
... Într-o sală de judecată pusă la punct până în cel mai mic detaliu, au fost pe rând inculpat, avocat, martor, dar şi grefier şi procuror. Studenţii de la facultatea de Drept şi Administraţie Publică de la Univesitatea Spiru Haret C-ţa au fost protagoniştii unui proces simulat în care s-a judecat o tentativă de omor....citeste  »

Opinia Nationala 694 /26.01.2015
»» Proces simulat 3

citeste  »

Opinia Nationala 696 /9.02.2015
»» Proces simulat 4

citeste  »

Cugetr Liber / 27.02.2015
»» Studenţii de la Drept simulează procese...

Proces simulat într-un tribunal improvizat la o facultate de Drept din Constanţa. Studenţii au jucat roluri de avocaţi judecatori şi inculpaţi.
Fie că s-au apărat, fie că au acuzat, ori au dat verdicte, toţi au declarat la unison că ce au învăţat în facultate au putut aplica şi în practică. Studenţii care demonstrează că sunt făcuţi pentru această meserie, vor primi recompense de până la opt mii de lei din partea universităţii...citeste  »

TVH Bucuresti / 2.03.2015
»» Universitatea Spiru Haret pregăteşte viitori jurişti ai României...

Scandalurile care lovesc Justiţia Română de ceva timp încoace tind să scadă credibilitatea românilor în această instituţie şi, implicit, în reprezentanţii ei.
Pentru a reuşi să ajungem la mult dorita "independenţă" a Justiţiei, este nevoie de o schimbare şi, mai ales, de specialişti cu adevărat pregătiţi şi conştienţi de realităţile vremurilor pe care le traim...citeste  »

Telegraf online 03.03.2015
»» Studenţii de la „Spiru Haret” Constanța, în proces simulat

Studenții Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității ”Spiru Haret” (USH) din Constanța au șansa să experimenteze, încă de pe băncile facultății, postura de avocat, grefier, reclamant sau pârât într-un proces... Toate acestea sunt posibile în cadrul proiectului ”Construiește-ți practic profesia juridică din facultate!”, derulat pe fonduri europene de USH în parteneriat cu Baroul Constanța...citeste  »Digi 24 HD / 16.03.2015
»» Confruntarea viitorilor magistraţi...

Proces simulat într-un tribunal improvizat la o facultate de Drept din Constanţa. Studenţii au jucat roluri de avocaţi judecatori şi inculpaţi.
Fie că s-au apărat, fie că au acuzat, ori au dat verdicte, toţi au declarat la unison că ce au învăţat în facultate au putut aplica şi în practică. Studenţii care demonstrează că sunt făcuţi pentru această meserie, vor primi recompense de până la opt mii de lei din partea universităţii...citeste  »

TVH Bucuresti / 30.03.2015
»» Universitatea Spiru Haret pregăteşte juriştii României...

În România anului 2015, a fi jurist este uneori destul de delicat din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicată Justiţia în ultima perioadă. Însă, viitorul sună bine pentru că o nouă generaţie poate schimba percepţia publică asupra acestui domeniu atât de important....
Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Constanţa a Universităţii Spiru Haret continuă să pregătească tinerii pentru această profesie, iar un exemplu în acest sens îl reprezintă cel mai nou proces simulat, desfăşurat în cadrul proiectului POSDRU "Construieşte-ţi practic profesia juridică din facultate"....citeste  »

Opinia Nationala 701 /16.03.2015
»» Proces simulat 5

citeste  »

TVH Bucuresti / 11.05.2015
»» Viitorii jurişti se pregătesc la Universitatea Spiru Haret...

Universitatea Spiru Haret caută de ani buni să le ofere studenţilor cele mai inovative metode de studiu şi perfecţionare. În această categorie se înscriu şi "viitori jurişti" ai ţării, cei care au şansa să-şi demonstreze cunoştinţele acumulate "la clasă" în cadrul proiectelor simulate, desfăşurate în facultăţile de profil ale instituţiei haretiste....
Facultatea de Drept şi Administraţie Publică din Constanţa a fost gazda unui nou eveniment organizat în cadrul proiectului POSDRU "Construieşte-ţi practic profesia juridică din facultate!"....citeste  »

TVH Bucuresti / 25.05.2015
»» Viitorii jurişti se pregătesc la Universitatea Spiru Haret...

A fi un bun jurist în România zilelor noastre când procesele sunt din ce în ce mai complicate, iar numărul celor care vor să ne excrocheze creşte, nu este tocmai lucru simplu. Pentru asta este nevoie de pregătire temeinică şi, de ce nu, de practică.....
Universitatea Spiru Haret caută de ani buni să le ofere studenţilor cele mai inovative metode de studiu şi perfecţionare. În această categorie se înscriu şi "viitori jurişti" ai ţării, cei care au şansa să-şi demonstreze cunoştinţele acumulate "la clasă" în cadrul proceselor simulate, desfăşurate în facultăţile de profil...citeste  »

TVH Bucuresti / 15.06.2015
»» Universitatea Spiru Haret pregăteşte o nouă clasă de jurişti...

În România anului 2015, procesele de pe scenă politică zguduie societatea de la o zi la altă, iar magistraţii au de înfruntat nu de puţine ori presiuni din ce în ce mai mari. Acest fapt afectează din păcate imaginea Justiţiei noastre...
Pentru a schimbă în viitor această imagine, Universitatea Spiru Haret derulează proiectul POSDRU "Construieşte-ţi practic profesia juridică din facultate!".....citeste  »

Litoral TV / 27.06.2015
»» Universitatea Spiru Haret Constanta a desfasurat un proiect unic...

Universitatea Spiru Haret din Constanţa este singura care deţine o sală de judecată construită în cadrul clădirii, special pentru procesele simulate ...
Cei care au avut şansa deosebită să se implice în mod direct în astfel de procese au fost studenţii Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică....citeste  »

TVH Bucuresti / 29.06.2015
»» Universitatea Spiru Haret pregăteşte o nouă clasă de jurişti...

Moment emoţionant pentru studenţii Facultăţii de Drept şi Administraţie Publică din Constanţa, înscrişi în cadrul proiectului POSDRU "Construieşte-ţi practic profesia juridică din facultate!"....
Aceştia au participat, în acest weekend, la decernarea premiilor pentru câştigătorii celor 10 procese simulate cât şi pentru marele premiu.....citeste  »

Litoral TV / 4.09.2015
»» Universitatea Spiru Haret își ajută studenții...

Universitatea Spiru Haret, prin intermediul Facultății de Drept și Administrație Publică în parteneriat cu Baroul Constanța, implementează proiectul Construiește-ți practic profesia juridică din facultate. Obiectivul general al proiectului este creșterea șanselor de succes ale viitorilor absolvenți. ...
Viitorii absolvenți de învățământ juridic vor fi ajutați în procesul de tranziție de la școală la locul de muncă prin furnizarea unui program integrat de consiliere și orientare în profesie și practică de specialitate.....citeste  »

»»

»»

Galerie foto

Contact

Ne puteti contacta la urmatoarele adrese:

Adresa:Str. Unirii, nr. 32-34, Constanţa
Telefon: 0241-541490;
FAX: 0241-541491
Altele: 0241-545015
E-mail: contact@profesiajuridica.ro